Ondersteuning advocaat indienen of opstellen bezwaarschrift

Ondersteuning bij het indienen van een bezwaarschrift?

Heb je te maken met een dwangsom, een afgewezen vergunning of een andere zaak waarin je bezwaar wilt maken maar heb je geen idee hoe je de juiste weg bewandeld? Weet je niet hoe je jouw bezwaar goed op papier moet zetten of twijfel je over de juiste juridische stappen. Wees je er van bewust dat je twijfel niet vreemd is, hoe vaak krijg je in het dagelijks leven nu te maken met dit soort vraagstukken. Toch is het zaak dat je de juiste stappen zet. Kleine foutjes in de procedures kunnen maken dat je een zaak verliest, die je had kunnen winnen.


Zal ik je helpen?

Al meer dan 14 jaar ben ik actief als advocaat en mijn absolute specialisme ligt op het gebied van overheidsrecht. Zelf procederen tegen de gemeente is niet verstandig. 


In mijn praktijk gebeurt het (te) vaak dat mensen stuk lopen op het ambtelijk apparaat. Ze hebben geen juridische bagage en kennen de juiste ingangen niet. Daarnaast is het lastig om de consequenties van een bepaalde actie te overzien.


Hoe sneller je een advocaat inschakelt, hoe sneller je een oplossing hebt. Ik voorkom dat je de beginnersfouten maakt die anderen ook al gemaakt hebben. 

Bezwaar tegen dwangsom

Bezwaar tegen 

dwangsom

Heb je een dwangsom opgelegd gekregen en ben je het absoluut oneens met de opgelegde dwangsom?

Bezwaar tegen vergunningsaanvraag

Ben je het oneeens met een vergunning die is verstrekt of ingetrokken. We stellen samen een bezwaar op.

Bezwaar bij besluit omtrent bestemmingsplan

Voel je je de dupe van een beslissing omtrent een bestemmingsplan en wil je bezwaar aantekenen?

Advocaat Overheidsrecht

We starten met jouw exacte verhaal aangevuld met de feitelijke gegevens. Aan de hand van deze gegevens kan ik je vertellen of het indienen van bezwaar zinvol is. Mocht dit zinvol lijken te zijn dan gaan we aan de slag!

Advocaat Overheidsrecht

We starten met hopstellen van een concept bezwaar. Ik stel je vragen en wil alles weten over jouw specifieke verhaal. Dit vertaal ik naar een bezwaarschrift wat voldoet aan alle voorwaarden.

Advocaat Overheidsrecht

We dienen het bezwaar in bij de betreffende instantie. Ik kan alle communicatie met de betreffend instantie voor je uit handen nemen.

Advocaat: opstellen en indienen bezwaarschrift

Wil je dat ik je help bij het opstellen van een vakkundig en kloppend bezwaarschrift? Voor een standaard bezwaarschrift bedraagt je investering 800 euro *


*Kanttekening: wanneer we te maken hebben met een buitengewoon complexe zaak ligt de situatie anders en doe ik je een prijsvoorstel op maat.

 • Analyse en advies van jouw juridische vraagstuk

  Analyse en advies van jouw juridische vraagstuk door een ervaren advocaat?

  Hoorzitting bezwaarschrift

  Ondersteuning bij de hoorzitting nadat je een bezwaarschrift hebt ingediend?

  Voorlopige voorziening

  Voorlopige voorziening aanvragen bij de rechter. Ik help je op weg in dit proces.