Advocaat Eindhoven

Advocaat Eindhoven

Ben je op zoek naar een advocaat in Eindhoven? Jaspers Advocatuur ontzorgt je wanneer je een conflict hebt met je gemeente of een andere overheidsinstelling. Op het gebied van overheidsrecht geldt Jaspers Advocatuur dan ook als absolute specialist, niet in de laatste plaats omdat Joost Jaspers zelf jarenlang bij gemeenten werkte en dus als geen ander de weg weet binnen het ambtelijke apparaat. Daarnaast geldt ook Frans recht als specialiteit van Jaspers, met wie je altijd op korte termijn live of virtueel een afspraak maakt.

Ervaring

Ik heb meer dan tien jaar voor gemeenten gewerkt en heb veertien jaar ervaring als advocaat. Daarnaast ben ik anderhalf jaar als rechter werkzaam geweest. Mijn absolute specialisme ligt op het gebied van overheidsrecht.Juist omdat ik zelf actief ben geweest binnen het ambtelijk apparaat, weet ik als geen ander hoe ik te werk moet gaan wanneer je een conflict krijgt met de gemeente. Stel je hebt een vergunning bij de gemeente aangevraagd en de gemeente heeft je verzoek afgewezen.

Ambtelijke molens

Zelf proberen het besluit alsnog om te buigen is onbegonnen werk. Je loopt je stuk op de trage ambtelijke molens en het voelt vaak alsof van het kastje naar de muur gestuurd. Het is veel beter om dan een beroep te doen op een goede advocaat. In de praktijk blijkt dat het, indien goed onderlegd, vaak lukt om winst te behalen in een zaak. Bijvoorbeeld bij opgelegde dwangsommen, onterechte afwijzing of toewijzing van vergunningen, onteigeningsprocedures en meer.

Onderhandelen of procederen

Na een analyse en het bekijken van de stukken volgt een startgesprek en wordt besloten of er eventueel onderhandeld wordt met de gemeente of dat er een juridische procedure gestart wordt.Ik help je bij:

Frans recht

Ook als je juridische problemen hebt in Frankrijk doe je een beroep op de expertise van Jaspers Advocatuur die kantoor houdt in Gilze-Rijen maar klanten in heel Nederland en Frankrijk van dienst kan zijn. Door gebruik te maken van alle moderne technieken is contact altijd op korte termijn mogelijk en kan Jaspers hulp bieden in elke gemeente.Zie ook: Advocaat Frans Recht

Gerelateerde artikelen

Heb je deze artikelen al gelezen:

Contact

Heb je vragen neem gerust contact met mij op.
Reactie plaatsen