Advocaat Roosendaal

Advocaat Roosendaal

Advocaat in Roosendaal gezocht? Mijn naam is Joost Jaspers. Inmiddels heb ik jarenlang ervaring als advocaat, rechter maar ook met het werken binnen gemeenten. Mijn specialisme ligt dan ook op het gebied van overheidsrecht en Frans Recht.

Jouw specialist in elk soort overheidsrecht:

Heb je als burger of bedrijf een juridisch meningsverschil met de lokale overheid, zoals de gemeente? Ik kan je hierbij helpen. Ik ben namelijk specifiek gespecialiseerd in het overheidsrecht. Het overheidsrecht speelt een cruciale rol in conflicten en geschillen tussen burgers en de gemeente of landelijke overheidsinstellingen. Dus als je een dwangsom hebt gekregen, een vergunningsgeschil met de gemeente hebt of in een ander vervelend juridische geharrewar terecht bent gekomen, kies dan voor de hulp en assistentie van een goede overheidsjurist. Zie ook: Dwangsom niet betalen? Dit zijn de gevolgen!

Jaspers helpt in uiteenlopende conflictsituaties

Als je als inwoner van Waalwijk of ondernemer met de gemeente overhoop ligt, kun je mijn hulp direct inschakelen. Ik help burgers en bedrijven om, als er sprake is van bureaucratisch-juridisch getouwtrek met overheidsinstellingen, hun zaak zo voordelig mogelijk te bepleiten. In de praktijk blijkt er uiteindelijk vaak de nodige ruimte te zijn en winst te behalen uit het geschil. Denk bijvoorbeeld aan conflictsituatie waarbij je - jezelf totaal onbewust van de overtreding of het 'misdrijf' - een fikse dwangsom opgelegd hebt gekregen. Je hebt jouw woning verbouwd, maar niet volgens het bestemmingsplan of de lokale regelgeving. Maar ook in discussies over wel of niet verleende vergunningen is vaak winst te behalen. Zie ook: Waar kun je een dwangsom voor krijgen?

Waarom zou je contact opnemen met een goede advocaat?

Veel mensen gooien de handdoek in de ring als ze een gerechtelijk meningsverschil hebben met de overheid. En dat is maar al te vaak onterecht! Vaak worden er in de procedure door de overheidsinstelling fouten gemaakt, is de redenering bij een dwangsom juridisch gezien incorrect of interpreteert de gemeente bepaalde wet- en regelgeving foutief. Ik help je bij het maken van een helder en correct opgesteld bezwaarschrift, ondersteun je in het juridisch proces en sta garant voor een goede en eerlijke afhandeling van het geschil.

Over Joost Jaspers, expert op het gebied van overheidsrecht

Joost Jaspers heeft als advocaat jarenlange expertise opgebouwd in de wereld van overheidsrecht en Frans recht. Ik ben zowel actief in Brabant als in andere Nederlandse provincies. Zowel in persoon als digitaal kan ik je helpen! Ik help je bij:

Gerelateerde artikelen

Heb je deze artikelen al gelezen:

Meer informatie gewenst?

Neem nu meteen contact op en laat je juridisch terzijde staan door een expert. Je zult zien dat er winst te behalen valt.
Reactie plaatsen