Advocaat Helmond

Advocaat Helmond

Zoek je een betrouwbare en ervaren advocaat in Helmond of directe omgeving? Dan maak je een slimme keuze als je voor advocaat Joost Jaspers kiest. Advocatenkantoor Jaspers is actief in heel de provincie Noord-Brabant. Mijn specialismen zijn met name het Overheidsrecht en het Frans Recht. Maar feitelijk kun je voor elke zaak waarin geprocedeerd moet worden tegen een gemeente of instantie bij Joost Jaspers terecht. Je kunt mij direct bereiken via het telefoonnummer 0161-747830.

Hulp bij kwesties rond Overheidsrecht

Een juridisch conflict met de gemeente of een andere overheidsinstantie schrikt veel mensen al direct af. Immers: tegenover de overheid ben je nagenoeg kansloos als het op procederen aankomt. Hebben zij immers niet juridische experts in dienst? En meer tijd en geld om een zaak op scherp te zetten? De praktijk leert dat procederen vaak wel zin heeft en tot succes leidt. Advocaat Joost Jaspers helpt jou bij juridische zaken die het Overheidsrecht betreffen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende situaties:
  • Kwesties rond vergunningen. Het kan hierbij gaan om een geschil omtrent een (onterecht) niet-verleende vergunning of een vergunning die later door de gemeente is ingetrokken.
  • Een aanbesteding verloopt niet zoals gewenst. Als specialist in de regels rond Europese Aanbestedingen kan advocaat Jaspers jou met aanbestedingsgeschillen goed helpen.
  • Jouw pand wordt onrechtmatig gebruikt door een huurder.
  • Je hebt van de gemeente een dwangsom opgelegd gekregen, om welke reden dan ook. Vaak gebeurt dit bij
  • Discussies met de gemeente over bestemmingsplannen.

Wie is Joost Jaspers?

Joost Jaspers is een ervaren advocaat met een eigen advocatenkantoor in Rijen. Hij werkt als zelfstandig advocaat, maar heeft tevens een groot netwerk van advocaten, juridische experts en specialisten om zich heen bij wie hij terecht kunt wanneer een juridische zaak buiten zijn specialisme ligt.

Juridische ondersteuning van Advocatenpraktijk Jaspers

Bij Jaspers Advocaat krijg je hulp in het complete juridische proces. Allereerst brengen we jouw situatie juridisch in kaart. Vervolgens stellen we een stevig gegrond bezwaarschrift op richting de gemeente of andere overheidsinstelling. Ook bij de hoorzitting van de bezwaarschriftencommissie ben ik aanwezig en natuurlijk krijg je de nodige hulp en tips als er een voorlopige voorziening is getroffen.

Actief in heel Nederland

Vanuit mijn kantoor in Gilze-Rijen (tussen Tilburg en Breda) help ik met mijn klanten in heel Nederland (en steeds vaker ook in Frankrijk). Meestal werk ik op kantoor, maar communiceren kan via telefoon, e-mail of online.

Virtueel of live afspraken

De moderne technieken stellen me in staat een beeld te krijgen van elke situatie in Nederland. Afspraken op locatie blijven natuurlijk altijd mogelijk. Ik help je bij:

Gerelateerde artikelen

Heb je deze artikelen al gelezen:

Meer informatie aanvragen

Wil je meer weten over de juridische mogelijkheden richting de overheid? Bespaar tijd en geld en schakel Joost Jaspers in. Bel nu via het telefoonnummer 0161-747830 en je wordt snel geholpen.
Reactie plaatsen