Advocaat Brabant

Ben je op zoek naar een vakkundige advocaat in de regio Brabant dan ben je hier aan het juiste adres. Mijn naam is Joost Jaspers, als advocaat ben ik gespecialiseerd in overheidsrecht. Dat betekent dat ik je kan helpen wanneer je in conflict bent met een gemeente of een overheidsinstelling.

Waar kan ik je mee helpen?

Een probleem met de overheid kan zich in verschillende vormen voordoen. Denk hierbij aan het opleggen van een dwangsom, het wel of niet verlenen van een vergunning of problemen bij een aanbesteding.

Dwangsom

Heb je een dwangsom opgelegd gekregen en ben je het niet eens met de dwangsom? Een dwangsom kun je bijvoorbeeld krijgen in situaties als:

Bezwaar indienen tegen een dwangsom

Je hebt altijd het recht bezwaar in te dienen tegen een dwangsom. Dit kan voor jou als buitenstaander een behoorlijk complexe procedure lijken. Wanneer je kiest voor de samenwerking met een advocaat dan kies je voor een grondige procedure van A tot Z klopt. Ik heb de ervaring en de kennis en help je dan ook exact de juiste stappen te zetten. Ik help je bij de volgende stappen:

Vergunningen

Is een vergunningsaanvraag afgewezen of ingetrokken en ben je het hier niet mee eens? Ik help je de situatie te analyseren en bezwaar te maken tegen de situatie.

Ondersteuning Frans Recht

Sinds 5 jaar ben ik mij gaan toeleggen op het Franse recht. Ik heb Frans gestudeerd en momenteel zet ik deze kennis in als (juridische) tolk en vertaler. Mijn juridische kennis en de beheersing van de Franse taal zijn een fantastische combinatie bij de ondersteuning van ondernemers, zoals jij, die vastlopen in Frankrijk en die zich geen raad weten met de situatie. Als advocaat kan ik inhoudelijk juridisch meedenken en meeprocederen en ben daarom een volwaardige sparringspartner voor jou en Franse advocaten. Als tolk/vertaler beheers ik uiteraard het Frans uitstekend. Meer informatie: Frans Recht

Actief in heel Brabant

Of je nu in 's Hertogenbosch, Den Bosch, Bergen op Zoom, Breda, Eindhoven, Helmond, Heusden, Hilvarenbeek, Nuenen, Oosterhout, Raamsdonksveer, Rijswijk, Roosendaal, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sprang-Capelle, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Velp, Waalwijk, Wijk en Aalburg of Woensdrecht woont, je kunt altijd bij mij terecht.

Contact

Heb je vragen neem gerust contact met mij op.